Vill du lära känna dig själv bättre?
Undrar du över meningen med ditt liv?
Har du fastnat i gamla mönster som hindrar dig att leva?
Behöver du bearbeta händelser som inte vill släppa taget om dig?

Längtar du efter att gå ner i varv, ta emot några fridfulla timmar tillsammans med andra, och samtidigt upptäcka något nytt hos dig själv?
Då är kanske en kontakt med mig till hjälp. Hör av dig via e-post eller telefon så kan vi tala om det.

Välkommen till Kreativ terapi!

Retreat söndag 29 sept 2019

Västerfärnebo-Fläckebo församling ordnar en retreat på Bergsgården i Fläckebo sista helgen i september. Bergsgården har 12 enkla och fina övernattningsrum så vi startar med ankomst lördag kväll kl 18 och avslut söndag ca kl 15. Retreaten innehåller andakt, avslappning, meditation, god mat och fika.  Större delen av tiden tillbringar vi i tystnad. Retreaten leds av mig och Ann-Sofie Hilborn, diakon i By-Folkärna församling. Det kommer att finnas tillgång till material för arbete med bild och collage, liksom möjlighet att få en personlig  förbön av retreatledarna. 
Bergsgården ligger naturskönt, med närhet till Fläckebo kyrka där församlingen firar mässa kl 16 och vi är välkomna.
Du betalar 300 kr för mat, husrum och material. Max 12 deltagare.
Anmälan till mig så snart som möjligt.

Meditativt arbete med collage

loading...

Jag heter Ann-Christin Salomonsson och är samtalsterapeut med Steg 1-kompetens, psykodynamisk inriktning. Jag är också symbolpedagog och använder gärna symbolverktyg i terapisamtal, workshops och grupper.
Under större delen av livet har jag verkat inom Svenska kyrkan och är utbildad diakon med påbyggnad i själavård. Senaste tillskottet i min verktygslåda är Life Span Integration.
Åren 2015-2017 var jag medarbetare på The Well Intl., ett själavårdscentrum i Chiang Mai, Thailand. Där jobbar man med engelskspråkiga klienter i interkulturellt arbete.
Sedan januari 2019 arbetar jag halvtid som diakon i Västerfärnebo-Fläckebo församling, och vikarierar deltid som själavårdare på Salbergaanstalten i Sala.

Samtalen sker i en fridfull och  harmonisk miljö i byn Örlinge, ca 27 km norr om Sala.

Therapy in English language

I offer therapy and debriefing in English language. Contact me by email or phone.
+46730875262

E-post och tel.nr

kreativterapi@telia.com
0730-875262